ENESAMTALER

INDIVIDUEL TERAPI

– Har du brug for at kigge på det der er svært – bare dig og en erfaren terapeut? 

Så kan Sascha være den helt rigtige at sidde overfor.

De fleste af os mennesker oplever tidspunkter i vores liv, hvor vi føler os umulige og forkerte i forhold til os selv eller i forhold til dem, vi holder af – eller dem vi bliver nødt til at have en dagligdag sammen med.

Livet er fuld af overgange og oplevelser, der sætter gang i følelser og tanker om vores plads her i verden. Vi ved, at det er sådan, men det kan være svært at være midt i og endnu sværere at forstå.

Måske mærker du en indre uro, utilstrækkelighed, ensomhed og tristhed eller vrede. Måske føles forholdet til din kæreste, venner eller forældre pludselig skævt og forkert, eller du føler dig utilpas sammen med dine medstuderende eller kollegaer og føler dig i det hele taget “ved siden af dig selv”.

Hvis du føler dig “ved siden af dig selv” kan det at gå i individuel terapi være en stor støtte til, at du kan finde ind til, hvad din uro handler om, og hvordan det vil være godt for netop dig at indrette dit liv.

Sådan foregår individuelle samtaler med Sascha 

KONTAKT

 

STORESØSTER-SAMTALER

– Har du brug for gode råd, forståelse og støtte fra et menneske, der højst sandsynligt lige har været der, hvor du er nu? 

Så kan du mødes med Camille.

Storesøster-samtaler er IKKE terapi, men kan være en god begyndelse for dig, som har brug for en af spare med, at grine med og få en stor krammer af. Hos Camille får du et lyttende øre til alt det, du måtte have lyst til at fortælle – et frirum hvor du kan tale med et fordomsfrit menneske, der ikke har aktier i det, du kommer med. Samtidig kan du få afklaret, om det måske er individuel terapi eller gruppeterapi, du har brug for.

I samtalerne, vil Camille bruge den erfaring hun har, fra livet som ung søgende kvinde. Der vil være plads til kærlighed, veninder, venner, skole, udannelsesvalg, krop, Instagram og alt det andet, der kan være besværligt engang i mellem.

Praktisk information om storesøster-samtaler

KONTAKT