OM SASCHA

Sascha Kempinski er 49 år og har to store sønner på  20 og 25 år, en eksmand, en mand, to bonusbørn, en krævende mor, en tvivlende far, samt alle de andre relationer, der gør livet til et spændende og til tider besværligt sted at være.

CV

  • Privat praktiserende psykoterapeut siden 2014 – Individuel- og parterapi, samt gruppeterapi -speciale i unge kvinder og mænd.
  • Psykoterapeut hos TUBA København (Terapi for unge børn af alkoholikere)
  • Uddannet og certificeret psykoterapeut ved EFT-Instituttet i København (4,5 årig uddannelse)
  • Efteruddannet i Emotionsfokuseret Parterapi hos DKCEFT
  • Uddannelse i vredeshåndtering hos børn og unge hos Diamantforløbet
  • Rådgiver hos CSM-Øst – Center for seksuelt misbrugte
  • Over 20 års erfaring med at samarbejde og relationsproblematikker fra mit job som journalist, leder og kreativ motivator både med TV og skrevne medier.

Forskellig terapi til forskellige mennesker

Jeg tror på, at vi mennesker er forskellige og bruger derfor ikke en terapeutisk skabelon, men skræddersyr en individuel terapi til alle mine klienter.

Jeg tager i terapien udgangspunkt i Emotionsfokuseret Terapi (EFT).

Tanken bag er, at dine følelser/emotioner er dit navigationssystem, der gør, at du kan handle og orientere dig ude i verden lige fra du er helt spæd. Det er følelserne, der fortæller dig, om noget er vigtigt, godt, svært eller farligt for netop dig.

Når du som voksen kan opleve, at det er svært rigtigt at mærke, hvad der er godt for dig, og hvad der er dine behov, så kan det være fordi, at vi livet igennem indretter os, så vi passer bedst til de omstændigheder, vi lever under, simpelthen for at ”overleve”.

På den måde kan det tidligere i livet have været mest hensigtsmæssigt for dig, at erstatte primære følelser med sekundære. Altså for eksempel at blive vred, når du var ked af det, eller skammede dig – eller omvendt at græde, når du i virkeligheden var rasende. Sådan danner vi alle vores individuelle mønstre – som kan føles helt forkerte, når de med tiden måske ikke længere er nødvendige.

I terapien undersøger vi sammen disse mønstre. For når du formår at komme i kontakt med og udtrykke dine primære følelser – de følelser der passer til situationen og ikke er tilpasset ydre forventninger og krav, så bliver du bedre til at mærke dine egne egentlige behov – og det giver dig en mulighed og et kvalificeret valg til at handle på de behov – bede om og tage det i tilværelsen, du gerne vil have.

Læs mere på www.kempinski-psykoterapi.dk